LAAT JE ENERGIE STROMEN & MAAK RUIMTE VOOR VERANDERING

Access Bars™ is een diep ontspannende drukpuntsessie, bestaande uit zachte aanraking van het hoofd op 32 punten. Samen vormen zij de energiebanen waarin elektrische lading van gedachten, emoties en overtuigingen is opgeslagen als patronen. Door de zachte aanraking komt de energiestroom op gang en vertragen de hersengolven (zoals bij krachtige meditatie). Hierdoor kan spanning ontladen en ontstaat er rust en ruimte voor nieuwe energie en verandering.

Vergelijk het met een computer, waarbij je jouw harde schijf (brein) met al zijn verbindingen (emoties en gedrag) opschoont. Hierdoor ontstaat er weer helder overzicht, een goede doorstroming van de processor en ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens een Bars™ sessie raak ik gedurende ongeveer 60 minuten licht je hoofd aan, terwijl jij met kleren aan ontspannen op je rug ligt. Meer hoef jij niet te doen. Het is dus een luie vorm van doorbreken van patronen en creëren van verandering, waarbij je niet hoeft te praten. Heerlijk en makkelijk toch?

Een Bars sessie werkt langere tijd door. De ene persoon ervaart intense rust of juist eerst wat ongemak, omdat er bewustzijn is op dingen en het lichaam nog aan het opruimen is. De ander ervaart gelijk een positieve verandering of eigenlijk niets, totdat je jezelf ineens betrapt op verandering en meer gemak in je doen en laten. Dit is meestal na drie tot vier weken.

Ervaar meer rust, gemak, plezier en helderheid in je mind & body

De een geeft aan beter grenzen te voelen en deze uit te spreken. De ander ervaart meer rust in het hoofd, minder vooruitdenken en meer in het nu. Weer een ander geeft aan meer zelfwaardering te voelen, laat zichzelf meer zien en voelt nu wel ruimte voor verandering. Mijn zoontje slaapt beter. En ik? Ik ben dichter bij mijn gevoel, vrolijk en energiek. Alles gaat makkelijker.

Ik ervaar rust in mijn hoofd, minder vooruitdenken en meer in het nu zijn. Ik zit niet meer zo vast in mijn denken en doen. Chantal

Na de sessies merkte ik dat ik helemaal ontspannen ben en daardoor veel lekkerder in mijn vel zit. Het is een fijn en relaxed gevoel en het heeft meer rust gecreëerd in mijn lijf en hoofd. J.M.

Ik heb een burn-out voorkomen o.a. met mindfulness, maar het evenwicht bleef kwetsbaar. Ik zocht rust in mijn lijf. Access Bars heeft mijn energiehuishouding verbeterd. Na de eerste 2 sessies ervaarde ik onrust toename, die naar 3 dagen juist kantelde tot rust en helderheid. Alsof er een blokkade is opgeheven en de rotzooi er uit moest om daarna met een schone, heldere lei te beginnen. Ik vind mezelf best down to earth. Het was een sprong in het diepe en bleek erg bijzonder en overtuigend. Dank je Chantal! R.G.

De Bars sessie heeft blokkades opgebroken. Hierdoor is er veel uitgestroomd wat vast zat en de energie is teruggekomen. Chantal heeft een warme, vertrouwden professionele aanpak. Sj

Ik voel me licht en energiek.

Ik luister meer naar mijn lichaam en vertrouw erop.

Ik voel me grenzen beter, weet wat ik wil en spreek dit uit.

Ik voel meer zelfliefde en laat me meer zien.

Ik slaap de laatste tijd beter en lach meer.
Zie jij dat ook mama? Ik voel me rustiger en heb meer zelfvertrouwen. Jip, 8 jaar

Mama, wil jij mijn hoofdje doen? Dan ben ik minder bang. Puk, 6 jaar

previous arrow
next arrow
Slider

Access Bars™ geeft rust, helderheid, ruimte & gemak om dat te doen wat goed voelt. Ben jij klaar om te ontvangen?

Gun jezelf jouw Access Bars™ ervaring en bel me op 06 48553317.

Een sessie ontvang je al voor € 65,00 incl. BTW.

MEER WETEN?

Een introductie in Access Bars™.

De neurowetenschappelijke effecten van Access Bars™.

Access Bars™ punten

Access Bars™ punten