BEN JIJ JOUW WARE POTENTIEEL?

Meer bewustzijn, positiviteit en energie gedurende de dag, zodat jij de meest waardevolle bijdrage bent voor jezelf en iedereen in jouw omgeving. Dat is mijn missie. Want jij wil toch ook zakelijk en privé er toe doen, plezier maken, ontdekken en creëren? Net als een kind die nog volledig leeft vanuit zijn hart (ipv de monkey mind), zijn kracht en mogelijkheden wil ontdekken en laten zien en continue in vooruitgang is om te creëren wat hij wel wil.

Het BeweegKrachtig model

Wist je dat er altijd eerst een gedachte is, dan gevoel en dan gedrag (lichamelijk en in interactie). Dit gaat heel snel, waardoor de gedachte je vaak niet opvalt en het gevoel en gedrag je ineens overkomen. Bovendien werkt deze cirkel magnetisch, dus positief trekt positief aan en andersom. Kortom, wat jij denkt en voelt creëert wat jij doet en aantrekt!

Meer wetenschappelijke onderbouwing staat in deze film ter inspiratie.

Het BeweegKrachtig model zorgt ervoor dat je in de positieve vibe komt en blijft door bewustwording van en verandering in jouw gedachten, gevoel, gedrag en fysiologie als 1 verbonden geheel. Zo creëer je duurzame verandering in jouw welzijn als geheel.

Belemmeringen herkennen & mogelijkheden verruimen

Ik leer je de juiste vragen stellen om het effect van gedachten, overtuigingen en houdingen te herkennen. Om vervolgens helder waar te nemen wat er nu echt aan de hand is, wat je wel wilt en wat er nog meer mogelijk is. De juiste vraag brengt beweging, een antwoord stopt!

Veranderen met de 3 breinen

Wil je echt een verandering of het nu privé of zakelijk is, dan is verankering in je 3 breinen (gedachten, gevoel, gedrag) cruciaal. Wat je denkt wil je ook daadwerkelijk voelen en beleven alsof het al waar is om er vervolgens als van nature naar te handelen.

BeweegKrachtig in actie

Weten wat je wilt is leuk en nu omzetten in concrete actie. Wat doe je in welke volgorde in lijn met jouw visie en toegevoegde waarden. Wat geeft energie en vertrouwen en geef je dus wel aandacht om met plezier en gemak te creëren en realiseren wat je WEL wilt!

BeweegKrachtig in interactie

En hoe communiceer en straal je uit wat je wel wilt? Ik help je daadkrachtig en vanuit verbinding met jezelf en je omgeving luisteren en communiceren (verbaal & lichaam). Zo zet jij jouw ware potentieel neer en realiseer je het optimale vanuit samenwerking!

BeweegKrachtig blijven

Duurzaam in je kracht blijven staan vraagt om bewustzijn en positieve vibe gedurende de dag. Dit vraagt om eenvoudige dagelijkse tools om te weten hoe het nu met je gaat, wat je nodig hebt en wat het nog beter maakt dan dit. Praktisch, want we doen dit gewoon door inzet van jouw lichaam, creatievermogen en wederom de vraag. Makkelijk toch?

Praktisch, meetbaar & gericht op zelfstandige voortzetting

Alles is modulair. Jij kiest welke onderdelen van het aanbod je wilt en hoe vaak. Ik inspireer en stimuleer. Jij maakt het je eigen! Bovendien wordt alles zo aangereikt dat je het daarna zelf kunt herhalen.

Wil jij jezelf of jouw onderneming in beweging brengen met 1 van de modulaire inspiratiesessies of trainingen, een geheel bewustzijn & ontwikkeltraject of liever maatwerk? Laat het me weten, want alles is mogelijk. Ter inspiratie, neem een kijkje bij het wetenschappelijk bewezen en meetbare Heartmath VeerKracht programma of de Specials.

WIST JE DAT.....

Slide 1

gedachten magnetisch zijn en soortgelijke gedachten aantrekken. En dat emoties energie zijn die we uitstralen net als licht. Je trekt dus aan wat je denkt en voelt.

Slide 2

gedachten geen tijd kennen en dus niet weten of iets nu echt aan het gebeuren is of dat het enkel piekergedachten zijn die je gemoed nu beïnvloeden. Vervang het verleden en toekomst denken door waarnemen in het nu. Dat geeft regie en keuze in het nu.

Slide 3

95% van wie we op 35 jarige leeftijd zijn een opgeslagen set van onderbewuste gedragingen, emoties en gewoontes is. We functioneren als een computerprogramma. Als je met de 5% van je bewuste mind zegt dat je anders wilt, protesteert je lijf die nog volledig in het verleden geprogrammeerd is. De sleutel ligt in het onderbewuste die je kunt bereiken met visualisatie, meditatie en Access Bars!

Slide 4

93% van onze interactie non-verbaal is. Jouw gedachten beïnvloeden hoe jij je voelt en wat je uitstraalt. Dit trekt een emotioneel-fysieke response van de ander aan, waarmee de cirkel opnieuw positief of negatief wordt gevoed. Zaak dus om positieve gedachtes te voelen en stralen!

previous arrow
next arrow