OVER MIJ

Van origine kom ik uit de innovatie & communicatie en ken dus de principes van veranderen en creëren vanuit de onderzoekende mind en krachtige communicatie. De komst van mijn 2 uitdagende schatten van kinderen en het overlijden van mijn beide ouders in korte tijd bracht daar een aanvulling in. Ze daagde me uit om uit mijn mind te gaan en juist te luisteren naar mijn lichaam en te leven vanuit mijn hart. Dat is waar BeweegKrachtig is ontstaan. Dank je wel lieve pap, mam, Jip & Puk.

Ik ben gestopt met mijn werk en besloot mijn drive voor veranderen en creëren in te zetten binnen coaching. Ik heb een coaching opleiding gevolgd en het veranderen vanuit de onderzoekende mind verrijkt met creëren vanuit (lichaam)bewustzijn, gedachtenkracht, high vibes en daadkrachtige communicatie.

En het mooie is, mijn Access Bars™, Pilates & Yoga opleidingen die ik voorheen vanuit hobby had gedaan maken het plaatje compleet. Je lichaam is immers de indicator en motor voor hoe jij je van binnen voelt en wat jij uitstraalt.

Kortom, ik breng je hoofd, hart en lichaam op 1 lijn. Dat is hoe je duurzame verandering met plezier en gemakt creëert. Dat is hoe jij BeweegKrachtig blijft vooruit gaan en ieder in zijn ware potentieel laat bijdragen!

Hebben wij een match?

Mijn symbool: een open hart en mind door beweging in gedachten en lichaam